dijous, 26 de març del 2009

BARCELONA.... BOLONIA... EM PERDO...

Una cosa és el Plà Bolonia. La majoria de la població universitària no es va molestar a manifestar-se i va passar de votar-lo. Una part, sembla que petita, d'estudiants i professors no hi està d'acord. Van votar però van perdre les eleccions.

D'altra banda, vivim en un país on es pretén que estiguem atemorits per qui, a través dels nostres impostos, paguem per a mantenir un estat lliure i democràtic. Si alces la veu, et foten una hòstia o et multen per qualsevol xorrada. Això sí, ara ens manen els nostres, l'esquerra. Al tantu, no els podem criticar.

Llavors hi ha qui està descontent. De tot, en general. I s'ajunta on sigui per "buscar follón" (ole Pastora!)

També hi ha els de fora que aprofiten per recordar que Catalunya no funciona... "que se esperaba de estos separatistas"

Escoltarem també als que, amb manifestacions com la d'avui, recordaran que ells van guanyar les eleccions i que si manessin a Catalunya se la respectaria. Llàstima que perdessin la meva credibilitat venent-se al PP. 

I jo, que tinc feina (de moment), milers de factures a pagar (entre elles las de Fecsa Endesa que pugen 6 euros, en aplicació al que el Consell de Ministres va aprovar i permeten a l'empresa fer lectures estimades en plena crisi i plè hivern)  i que no arribo a fi de mes. 

3 comentaris:

Striper ha dit...

Tens força rao, crec qure tindran que començar a escorçar el mesos. Petons.

el paseante ha dit...

El tema Bolònia se m'escapa. No el conec de primera mà. El que tinc clar és que trigaré anys a tornar a votar aquesta colla d'aprofitats, siguin del partit que siguin. Ja n'hi ha prou.

anomenatinutil ha dit...

No seria una mala idea fer que les legislatures duressin menys. Un any potser. Potser els polítics agilitzarien decisions i estarien més del costat del ciutadà. Així no s'acomodarien al poc temps.