dilluns, 27 de juliol del 2009

EI! HE VIST UN OS AL BALCÓ!!!

... a veure qui em nega el que he vist amb aquestes ullets...
... eh!!! i al carrer Gran de Gràcia...


(això si, sense voler fer la competència al del banc)

PD per cert de moment en el trasllat sols he perdut el carregador de la bateria de la càmera i el carregador de la bateria de l'mp3. Si algú els troba serà gratament recompensat.

9 comentaris:

el paseante ha dit...

Coi, la persona que anava disfressada d'os a Gran de Gràcia ho devia passar malament amb aquesta calorada. No he vist els teus carregadors, Rateta. I mira que m'aniria bé una compensació. Catxis.

Josep ha dit...

Em pensava que posaries una foto del personal de la discoteca Martin's, del carrer Gran de Gràcia.

òscar ha dit...

i jo que em queixava de ser l'únic hereu d'alfredo landa en tot el barri ... :)

Comtessa d´Angeville ha dit...

Jo vull un aixina per a ma casa!!!

Si teniu ocasió d'anar a Malta no la desaprofiteu. Pedres i història hi ha molta molta molta!!! I platges de putíssima mare per a quan es canseu d'això! És impresionant com un trosset tan menut de terra ha pogut estar conquerit per tants pobles diferents (per allà ha passat tot Cristo) i com han anat quedant-se amb coses de tots. Si finalment decidiu anar ja et faré una guia més detallada!

zel ha dit...

Sembla de pasta de paper, potser uns del fescat? en tot cas, de pensament refresca...

fra miquel ha dit...

Tu has perdut el carregador de la màquina de fotos i jo he perdut la meva estimada Lumix. Si són compatibles (ja seria casualitat!) jo et regalo el meu carregador i una bateria de recanvi.
Amb l'mp3 ja no et puc ajudar. el meu funciona amb piles corrents.
Ah! Un os molt maco, per cert! I si, deu passar una mica de calor en les nostres latituds, per això deuria estar al balco, per prendre la fresca.
No pateixis RaTeta, no fas la competència al del "Banc". Per cert, gracies per enllaçar el blog.
B7s

RaT ha dit...

Paseante!! que no hi ha cap persona disfressada!! que és un os, no veus? Si els trobes, però, passa-me'ls (els carregadors)!

Mmm... Josep... aquelles vesprades pujant depressa pels jardinets mirant de reüll el Martin's, un cau amb solera i no com els del gaiexample d'ara...

Què dius, Òscar... si ara ja no en queden d'aquests.. ara tots us depileu fins i tot l'escot i el sota-genoll... (per cert, tu ets perico?)

Comtessa, a que si? i que t'abraci nit rera nit amb una abraçada de "papaoso", tot pelut i carinyós... l'estic intentant convèncer però no sé pas... al final ja veig que em tocarà conduïr...

Vols dir que refresca, Zel? a mi m'acalora però quan cal una bona abraçada, ja sabem on anar a buscar-la, no?

Què dius, fra miquel??? i ara què faràs??? no podràs fer fotos als concerts als parcs, ni als arbres de masies urbanes, ni a les vinyals bordaes de torn... Ho sento moooolt... però el banc continarà farcit, no?

nimue ha dit...

m'encantaria tenir un ós al balcó!

Eva ha dit...

Ostras, intimida molt eh!!!
Salut!!!