dissabte, 27 de desembre del 2008

El meu moment de l'any?

Cada cap de setmana mandrejo escoltant la radio. Fins aquest setembre l'agenda radiofònica era dissabtes Tàpias Variades Via Lliure i diumenges Eduqueu les Criatures i Via Lliure .

Però des de que han renovat El Suplement el mes de setembre, a les deu del matí se'm planteja el problema de què escollir. Ho resolc barrejant les dues opcions en la mesura del possible.

Avui la Marta Cailà m'ha donat a conèixer Atrapalopuntoblog, Atrápanos en menos de 365 palabras, una iniciativa interessant on pots guanyar un viatge a Nova York fent el teu pròpi resum de l'any. Si hi vull participar m'haig d'espabilar a escriure.

I la Núria Ferré ha preguntat quin ha estat el nostre moment de l'any. I donant voltes n'he escollit un perquè en tinc imatges. Apart en queden un parell, complexes d'explicar. 

Va ser un passeig pel Baix Penedès, una tarda de tardor on hi havien molts records, moltes realitats i futur. Dos mesos després queden els records i el futur "is in the air".

I vosaltres, quin és el vostre moment de l'any?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

el sorteig de l'amic invisible?????

RaT ha dit...

ei, no s'hi val!!! això no es una pista!!!

fra miquel ha dit...

Sortosament no he tingut un sol "moment de l'any". Però, si he d'escollir el més transcendent és del 15 d'agost, quan vaig conèixer una dona amb la que he passat molts bons moments...(més, més bons)
Aquesta relació no ha quallat, però sí que m'ha fet veure la vida d'una altra manera, com més optimista. Per això l'escullo com "El meu moment de l'any"

Feliç any nou RaTeta, amb molts "moments" bons.

Anònim ha dit...

EL meu moment del 2008 va ser quan vaig fer una ponencia en un congrés científic a León!

Cosespetites ha dit...

Sense cap cap dubte el dia que em van confirmar que, després de molts d'esforços, llàgries i sofriments, seria mare. Això no té preu.

Anònim ha dit...

D'acord, a veure si aquesta és millor, arribar al bloc de la RaTeta Miquey?

Anònim ha dit...

estic fent una passejada per tota la llista de blocaires invisibles..i em sembla que jo podria ser la teva NO???

El millor moment de s'any!!! no ser no he tingut un bon any..així que em quedo amb l'esperança de que sigui un dels dos dies que fan falta per acabar l'any..
una abraçada i te deixo fitxada al meu blog

el paseante ha dit...

Jo també sóc de ràdio (molt més que de tele). Triaria com a moment de l'any una nit recent a la terrassa d'un hotel, mirant la gent que caminava pel passeig de Gràcia. No és gran cosa, però m'hi sentia bé en aquell racó, observant sense ser observat.

RaT ha dit...

Anònim, com el teu nom indica, ni idea de qui ets... ara, les RaTetes volen regal, eeeeh!!! que l'estic esperant amb impaciència i il·lusió. Gràcies per fer-me estar pendent com una nena de si em deixes pistes o no MUUUAAAA

Fra Miquel ja saps que has de cremar uns calçotets vermells la nit de Cap d'Any per a que tots els desitjos se t'acompleixin? segur, segur que així tindràs milers de "bons moments" ben quallats. Molta sort que segur que el que està per venir és el millor que mai t'ha passat!! muaaa

Glamboy, un glam boy com tu fent ponències, això s'ha de veure!!! vas marcar estil, suposo, no??? on és el youtube que ho constati?? que vagi molt bé la festa de demà, que segur serà cool

Cosespetites, i la coseta petita ja la teniu aqui? com és diu? segur que és el moment més important de la teva vida. MOLTES FELICITATS, PRECIOSA!!!

Kpitana... no has tingut bon any? llavors tu has de cremar unes calces vermelles demà a la nit mentre penses un desig. Se t'acomplirà durant l'any vinent, segurrrr!!! Molta sort

La RaTeta Miquey segueix blogenamorada de El Paseante... hasta el seu millor moment "me encandila" Segur que la teva serà una festa tipus Turó Parc, elegant i sofisticada. Una abraçada molt gran i feliç 2009

Josep ha dit...

Ho sent molt, però no puc amb la Marta Cailà.

La trobe tonteta, farregosa, curteta, piji-teen.