divendres, 10 de juliol del 2009

PETITS REGALS, GRANS DETALLS

Cada dimarts, quan arribo a la feina pel matí, rebo un senzill i meravellós regal per mail. Un company i amic té aquest gest que m'emociona: petits fragments dels seus passeigs per la Barcelona verda.
Des de principis d'any gairebé cada divendres (sortint del treball) em comprometo a acompanyar-lo i descobrir trossets de bosc i camins amagats. La seva manera de retreure'm que encara NO he complert la promesa és fer-me "dentetes" amb imatges com aquestes.
Prometo: tornant de vacances no fallo!!!. Ho he escrit a la llibreta d'estiu.



12 comentaris:

òscar ha dit...

molt bons regals, molts detalls, tenen un valor força més alt que l'econòmic. que segueixi amb aquesta "litúrgia" fotogràfica!

fra miquel ha dit...

Doncs a veure si compleixes la promesa, per què amics que et regalin fotos tan xules s'han de cuidar, sobre tot si vols que et porti per aquests paratges que retrata.

Petons

Frannia ha dit...

Tot això és Barcelona? A veure si a Palma aprenim de vosaltres. Aquí fer falques verdes és posar ciment i pintar-ho de verd, t'ho jur! Un regal preciós el del teu amic.

khalina ha dit...

has d'acompanyar al teu amic.
Precioses fotos!

Thera ha dit...

Sí que en teniu de racons verds per aquí! Unes fotos molt maques.

Boni ha dit...

jo crec que el noi es mereix la companyia!!!...i Barcelona també.

Salut

Comtessa d´Angeville ha dit...

Rateta no es pot queixar dels regals que li fan!!!

(he tornat)

fada ha dit...

Doncs jo no m'ho rumiaria dues vegades. Si és capaç de descobrir tots aquests raconets, ha de valdre la pena veure'ls en directe. Petons.

RaT ha dit...

prometo que al setembre l'acompanyo... si encara m'hi vol!!!

el paseante ha dit...

Mira, dilluns acompanyes a passejar el teu amic, dimarts vas amb Fra Miquel pels seus parcs, dimecres vens amb mi al Turó Parc, dijous vas a caminar pels camins del Gatot, divendres vas a passejar per la platja de l'Arare, dissabte... Et posaràs en forma després de vacances :-)

Salvador Macip ha dit...

Gracies per compartir els teus regals-imatges amb nosaltres. Que maca es Barcelona!

RaT ha dit...

eh, Paseante, i si quedem tots a la vegada i anem transitant pels diferents parcs?? fins i tot arribariem a les illes... dilluns Palma, dimart Maó, dimecres La Devesa, dijous els Tres Turons, divendres el TuroParc, dissabte baixem cap el Delta i diumenge fem un arrós a la Malvarosa? Què, qui s'apunta??