dilluns, 8 de juny del 2009

LA REALITAT DEL QUE EM POSO?

Dissabte recullo en Tohuwabohu i el seu acabat d'inaugurar colesterol i me'ls vaig enduc al meu petit racó de món. Diumenge dono per inaugurada la IIIa Temporada Water on the Swing (en anglès, que fa modern). Aquest cop la piscina és més petita que els anys anteriors: any de crisi, any d'estalvi. Té, però, la mida perfecte ja que em permet llegir dins l'aigua recolzant el cap a la piscina sense mullar gens el llibre. Un cop més en Tohuwabohu recorda la necessitat de comprar un coixí inflable que permeti surar la llauna de Cocacola (ara, light i sense cafeïna... ben segur que deliciosa... o no...) sense haver d'estirar el braç fora l'aigua. 

Mentrestant a la radio, l'escriptora Llucïa Ramis (pot ser que l'hagi llegit un trocet del seu llibre en els quaderns del metro de bcn?) exposa la seva teoria:  "si tu expliques allò que et passa, la realitat esta tant contenta i tant orgullosa de ser protagonista que fa que et succeeixin més coses per a que puguis seguir parlant d'ella. Si tu expliques el que et passa, et passarà més". I penso que té raó, que potser és aquest el motiu pel que m'he enganxa't a això del blog, que m'he acostumat a explicar el que em passa, el que sento, el que opino. Arribo a casa de nit. Una xerrada agradable que cada cop és més real, llegir missatges quotidians i carinyosos em fan pensar que malgrat una notícia inesperada (i encara no sé si agradable o desagradable) ha estat un cap de setmana tranquil, alegre, previ a l'estiu.

I amb ganes espero que la revetlla de cal Veí de Dalt doni el tret de sortida a l'estiu. Si en parlo la realitat estarà contenta i farà que em succeeixi. Li comento al Veí que m'agradaria que aquesta revetlla fos real. Però millor mantenir-la a Blogville. 

De totes maneres, ara que començo a amuntegar caixes per fer el trasllat al cau petit de prop del mar on viure, miro la roba que m'agradaria posar-me aquella nit. Els professionals del tema afirmen que, una senyora com cal sempre ha de començar-se a vestir pels peus. Una RaTeta no ha de ser menys. I amb això estic. Un cop feta la pedicura casolana i després de repassar el fons d'armari, quin coi de sabates em poso per una nit tant especial?

19 comentaris:

Eli ha dit...

Elegants però còmodes. Tu rai, que en tens un munt, jo només disposo de les avarques, i crec que no s'escauen per una festa de St. Joan, no?
Tampoc esperin els convidats en veure'm les ungles pintades!!!
Això ja ho diu tot, no dec ser una senyora com cal!! je,je,je
:-D

kika ha dit...

potser si que la realitat d'alegra de que en aprlem, perque a mi aixo dels blog tambe m'ha enganxat d'una manera inesperada :-)
ara be, amb les sabates no et puc ajudar gens... totes et queden molt sexis :-)

RaT ha dit...

Eli amb el troç de bacallà que has fet (i que encara t'haig de comentar) COM POTS DIR QUE NO ETS UNA SENYORA, SENYORA??? jo crec que unes avarques queden de meravella en una festa d'estiu, però que mooooolt bé! i és el que té fer-se gran... que com sols creixes "a lo amples", pots anar acumulant sabates.. de las de la foto n'hi ha que tenen prop de 10 anys!!!

A mi m'ha passat el mateix kika , sense adonar´-me'n passo les estones pensant com omplir el blog. Serà la novetat? potser, perquè els antics van abandonant... però nosaltres, amb empenta, no kika ? Sexies.. no pas.. comodes, fins i tots les altes!!!

Eli ha dit...

ja,ja,ja... Que bo!!! Creixer a "lo ample"? Això faig jo.. ja,ja,ja però de tant jalar!!!
Que et sembla si li envio una carmanyola al Veí, per Sant Joan???Serà una ració per picar, perque amb tanta colla, no crec que pugui guisar per tots... ;-D

gatot ha dit...

doncs a mi m'agraden les negres da baix a l'esquerra... semblen fàcils de treure...! :)
petons i llepades als peus!

Robertinhos ha dit...

Jo crec que les havaianes et queden molt bé. I si ant preocupada estàs, ves descalça lluint pedicura, que ja se sap que a les festes del Veí no es tarda gens a quedar-se sense roba

Striper ha dit...

Ostres no se caldria vureles posdaes i a VEURE QUINA CAMA ET FAN.

Comtessa d´Angeville ha dit...

per ahi veig unes botes que em vindrien ben bé ací!! Les sandàlies de l'última fila, les negres amb una miqueta de cunya, M'ENCANTEN!!!!

Cèlia ha dit...

Qualsevol és molt maca! I a tu segur que et queden molt bé! I segur que al veí li encantaran les teves sabates de berbena. M'has fet recordar que jo també m'hi hauré de posar!

Betty ha dit...

Rateta, voto per les planes, per la comoditat!!!

Emily ha dit...

Les negres de sota a mà esquerra!
Sens dubte

el paseante ha dit...

Què n'és de presumida aquesta Rateta. I vigila amb la festa del Veí, que ell és un gat sense escrúpols.

USD ha dit...

ahir vaig penjar al meu blog la teva porta oberta.
Gràcies

Eva ha dit...

Doncs és difícil això, almenys per mi, perquè l'últim que em poso són les sabates!!
Salut!!!

Anònim ha dit...

"Si tu expliques allò que et passa, la realitat esta tant contenta i tant orgullosa de ser protagonista que fa que et succeeixin més coses per a que puguis seguir parlant d'ella. Si tu expliques el que et passa, et passarà més".

M'encanta la frase1 M'has donat una raó me´s per publicar al blog!!

Lucrècia de Borja ha dit...

Jo també vote per les negres de baix a l'esquerra. Les mes glamourosses, sense dubte.

ciber-besets

Anònim ha dit...

ajajaj
Juro solemnement que lo de Mickey no anava per tú!!

El veí de dalt ha dit...

Hosti! El Gatot m'ha tret la idea. I del Paseante, ni cas! Que és un rajat i el deixarem verd a la festa!
Posat les que vulguis, però SOBRETOT, les ungles pintades!

RaT ha dit...

Eli si li envies al Veí, baixa un parell de raccions al Cau i queda't a passar la nit... així tindrem dinar l'endemà!!

Gatot i de posar també, Gatot... ;-)

Robertinhos vist d'aquesta manera, per què no???

Striper ... home... no sé...
tu més o menys per quines et decantes?

Comtessa però les botes no són impermeables, no t'anirien bé. Però les sandàlies, malgrat el tacó són comodíííssimes i a més, una ganga!!

Cèlia i ja has decidit que posar-te? totes a lluïr tant guapes com som!!!

Caliope si, és el millor per aguantar la nit. Tu duràs el barret de la foto del Face? et queda moooolt bé!

Emily si? vale... però cap el tard millor fora no sigui que em torci el turmell

El Paseante ... llavors... segur que no vindràs?...

USD gràcies!!! quina il·lusió!!!

Eva jo és 'últim que em poso però el primer en el que penso!! Salut i peles!!

Glamboy69 je je... a mi també em va encantar, molt. Ja saps que m'agrada molt el teu blog i cel·lebro que tinguis una raó més però reclamo més protecció a les RaTetes Miquey!!

El Veí ... segur que des de la finestra del davant ens mirarà per després descriure la festa. El Gatot sovint té idees semblants... com tu... com la majoria de xicots sans i guapus... i si, a l'estiu prefereixo dur-les pintades (sempre m'he trobat els peus lletjos...)

DONCS RÉS, ENS VEIEM A LA FESTA, NO???