dijous, 18 de juny del 2009

ARRIBAR TARD A BLOGVILLE

Abans de complir els vint anys, algú llegint-me la mà em va dir que seria una dona amb sort a la vida però que no sempre l'aprofitaria. Se'm va quedar gravat al cervell. La veritat és que si, crec que en general he sabut pillar forces oportunitats que em passaven per davant i no he estat conscient de les que no aprofitava.

En canvi sempre he tingut la sensació d'arribar tard. No en el sentit de la impuntualitat sinó que quan jo apareixo als llocs, a les situacions, el millor moment ja ha passat i es comença a viure de records.

I avui va i El Paseante en parla. I jo que fa dies que hi dono voltes: veïnes i veïns que callen, que deixen d'explicar històries, propostes amb poca assistència... m'haurà tornat a passar?

14 comentaris:

Striper ha dit...

potser la calor ens afecta mes del compte aquest dies.

gatot ha dit...

seps... és el que diu l'striper; a l'estiu es canvien els horaris, la calor afecta, es porta un altre ritme...
tu, tard?
au va! :)
petons puntuals!

Josep ha dit...

Tenia pensat escriure sobre açò.

Bé, només et diré una cosa: saps el blog de la Zel, l'ARAMATEIX? És molt bo, però el visite només un cop per setmana. La raó? LES FINESTRES EMERGENTS.

La publicitat dificulta molt la bona obertura. I el fil musical també. No sé si treu gaires calerons amb la publicitat, però per a segons quins ordinadors, navegades i servidors d'internet, és un malson.

Ja veus, una cosa tan senzilla com aqueta.

Unknown ha dit...

N'hi ha que estem pitjor! Què coi és això de blogville? :-)

El veí de dalt ha dit...

Tu tard? Però si sempre arribes la primera a les reunions de comunitat!
ja veus com el teu video provoca excel.ències a les HV!

khalina ha dit...

Ostres, quin catrastofisme! Jo crec que alguns veïns simplement estan de vacances o pre-vacances. Tranquilla que Blogsville no acabarà com el video!

fada ha dit...

Va sí, expliqueu una mica millor què és això de Blogville...

RaT ha dit...

La calor, els impediments cibernètics, les vacances... tot això em sona a excusa, que voleu que us digui. Però bé, potser teniu raó.

Que què és Blogville? una petita comunitat. Llegiu, llegiu aqui:

http://violettemoulin.blogspot.com/2007/01/blogville.html
http://historiesveinals.blogspot.com/2009/04/comeca-la-6enes-hv-i-el-5e-cv-alea.html

Eva ha dit...

Aquesta sensació jo també la tinc de tant en tant....
Salut!!!

fra miquel ha dit...

La calor, la calor. Jo també penso que és la calor la que fa variar els bioritmes. BlogVille no s'ensorra. Ja veuràs com fins i tot creix. Segur que veurem com Tirai i Fada s'instal•len en algun pis de l'escala del veí de dalt, o en alguna escala del costat, d'aquí a quatre dies.
petons

Josep ha dit...

Per cert, els d'històries veïnals no m'han dit res...

rhanya2 ha dit...

Nooooooooo!!! Rateta, no no no!!!
Blogville no s'enfonsa!! De tant en tant ja passa. Els veïns fan viatges, mudances, vacances, treballen massa i no surten, es posen malalts, tenen disgustos o s'enamoren... I per això sembla que passin menys coses. Però que va! Tu, que ara ets una de les veïnes amb més empenta, tu, que has aconseguit que es torni a obrir l'En què quedem, tu que has donat aires nous a les HV... Com pots pensar això??
Vinga, no defalleixis que aviat tornarem per potser tornar a marxar... de vacances d'estiu!
;)

el paseante ha dit...

Rateta, com ja t'han dit, no crec que Blogville s'ensorri. Sempre marxa alguna veïna o veí (a vedades temporalment, a vegades per sempre). Però entra gent nova i amb empenta. Com ara tu. I ens fas sentir amb ganes de llegir-te, i de tornar a escriure.

RaT ha dit...

aiiii.... què GUAPUS que sou tots...