Un dissabte plè de sol fa encara més bona la collita
Aquest any l'olivera ha donat gairebé 12 quilos d'olives, verdes, morades, fosques, clares... Olives seguides atentament de lluny, de prop, vigilant que no es corquin, que no pateixin cap malaltia.
I ara falta banyar-les i perfumar-les i tot llest.
mmmm quina bona pinta!!! ultimament tinc molt abandonat el blog (bé, de fet el món blocaire en general) per raons laborals, a veure si puc tornar aviat q tinc cosetes per explicar. Salutacions!!!
Què bones les olives negres o morades. Cada tardor en vaig a plegar al camp dels veíns dels meus pares. I després en fan oli i ens ragalen unes garrafetes :-)
Martetafort!!! tu també oblides el món blocaire?? jo porto un mes anant de bòlid però el trobava molt a faltar i intento esgarrapar estones per penjar coses... no ho deixis, ja saps que sóc una fans del teu bloc, m'agrada MOLT com escrius... vaaaa!!
Paseante, ja t'he confessat la meva admiració. Més no que enrogeixo
Rita! Òscar! són arbequines i les banyaré amb farigola, sajolida i potser provaré alguna novetat... curry? comi?... ja us explicaré... muuuaaaa
8 comentaris:
Una collita preciosa.
Striper!! no dones temps a penjar els posts!!!! ràpid i fugaç com el vent!!! muaaaa
mmmm quina bona pinta!!!
ultimament tinc molt abandonat el blog (bé, de fet el món blocaire en general) per raons laborals, a veure si puc tornar aviat q tinc cosetes per explicar.
Salutacions!!!
Què bones les olives negres o morades. Cada tardor en vaig a plegar al camp dels veíns dels meus pares. I després en fan oli i ens ragalen unes garrafetes :-)
Ummmmmmm Que bones que us deuen quedar!
les trencades em perden. quin coloret que tenen!
Martetafort!!! tu també oblides el món blocaire?? jo porto un mes anant de bòlid però el trobava molt a faltar i intento esgarrapar estones per penjar coses... no ho deixis, ja saps que sóc una fans del teu bloc, m'agrada MOLT com escrius... vaaaa!!
Paseante, ja t'he confessat la meva admiració. Més no que enrogeixo
Rita! Òscar! són arbequines i les banyaré amb farigola, sajolida i potser provaré alguna novetat... curry? comi?... ja us explicaré... muuuaaaa
perles verdes que ens perfumen els plats
Publica un comentari a l'entrada