
A la primera la trobo. Sols en queden dues al passadís central del Lidl (puc lincar-ho, Paseante?) i ara ja una.
Em paso el matí de dissabte mirant com roda la farina, l'aigua i les llavors. El dia abans havia de recordar vells temps i al final no em vaig atrevir. Agafo la bici i descobreixo que el barri està de Festa Major, la Rambla és plena de parades de fira. Començo a agafar-li el "tranquillo" al barri i mentre, el pa va prenent forma.
Porto una setmana intentant arreglar el bloc. Sembla corromput. Ha caigut la columna de la dreta amb la que començo el dia llegint el que m'agrada. Ara ha decidit fer de peu de plana. També he esborrat el Firefox. Jo soleta, si... per què? no ho sé, la mà va decidir sola. I l'ordinador de la feina va lent, lent. Horror, tindré les màquines en contra meu?
El pa ha quedat bó. Sembla humit però al vespre, acompanyat de formatge francès i verdejo (tot del Lidl) té èxit. I diumenge ha seguit triomfant. Tremoleu!!! (aviso) que quan la recepta sigui aquesta!
No sé que em passa, aquests dies em sobren les hores. Una mica em passa com a ells, la cançò se m'enganxa igual que a l'agost, quan collia espígol. Vaig lenta, no m'acabo de posar a to, no.
13 comentaris:
jo també me l'he comprat aquesta!!!! :))
De moment he fet un pa amb anous i panses i m'ha quedat prou bo! a veure si puc fer-ne més i agafe pràctica!
(i ànim amb les altres màquines, glups!)
Si d'ací a quatre mesos encara la fas servir, en parlem.
Vigila RaTeta, a veure si amb l'oloreta de pa cuit et plouran els veïnets...
Jo fa anys que vull la panificadora i no hi sóc mai a temps (o seria millor dit que mai no hi sóc? de compres, vull dir...)
Anim i gaudeix de ella i el proxim dia que tinguis pa tendre i formatge verdejo fesme un xiulet , que fare bondat.
Molts ànims rateta!L'arrencada costa una mica...
Buahhh jo també he caigut a les mans de la panificadora del Lidlt però encara no l'he provat.T'ha quedat bo el pa?
La panificadora del Lidl y el nespresso representan, sin lugar a dudas, el sumum de la civilización aplicada a la ingeniería... y ambas ayudan a aterrizar sobre la cotidianeidad. Ánimo i un petó.
Rateta, la farina és important! Mínim de proteïna 11% - la de marca Gallo (no la de rebosteria, la normal) va prou be.
Les proporcions també són importants. Un truc, si no ets de fer pesades, pots fer servir el medidor d'aigua: 150 grams de farina = 300 ml.
Ah, i que no es mulli el llevat! la farina al final i el llevat a sobre, fent un clotet a la farina.
A mi em surten els pans que s'escapen de la màquina! (més booooonsss...)
Jeje,Rateta potser m'acabes de donar una ídea per posar-me els meus nous veïns a la butxaca!vaig cap a Lidl a comprar la maquineta!
Mira que a mi el pa no m'agrada gaire però m'està venint gana i tot!
Uieeeee!! Aviat li agafaràs les mides... És questió d'anar provant pans. I com que és divertit i alimentici, no pararàs.
Jo fa més de 4 anys que la tinc i sempre en faig.
Podríem posar les receptes en comú.. Tu, la Xurri, la Nimue, la Maria, jo...
;)
A mi, a la cuina no m'hi cap ni un minipimer, no més tinc una petita torradora de pa, així que la panificadora...
Però no em fa res baixar fins el teu nou barri per tastar el teu pa, eh? Si vols porto la torradora.
Anar lenta no ha de ser cap problema, RaTeta. Mira les plantes, creixen molt lentament però arriben lluny.
petons
(jo també sóc dels lents)
Rateta, si vols recuperar la columna de la dreta (tot i que he vist que has obert un nou blog) ves a "Plantilla" i a "Guardar cambios en plantilla". Ja em diràs si et funciona. I gràcies pel link, fornera.
Hola maja!!!!
Yo de los tipos de harina, paso... Utilizo harina normal o harina integral de la que encuentras en cualquier supermercado y listo.
La levadura que se compra en panaderías que viene en dados es la fresca. La levadura seca es la que viene en polvo, en sobrecitos, como la levadura de Royal (aunque esa es para pastelería). Yo suelo comprar levadura seca especial para panadería de la marca Maizena.
Suerte y atrévete con todo ;)
Publica un comentari a l'entrada